Glada Barn Paketerbjudande. Covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Fler bilder

  • Glada Barn Paketerbjudande. Covers

Glada Barn Paketerbjudande. 2 CD-skivor + 2 böcker/MP3:or (8-12 år)

Availability: In stock

568,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 428,00 kr

Price as configured: 348,00 kr

* Required Fields

Price as configured: 348,00 kr

"Glada barn rabatterbjudande" är 2 CD-skivor + två böcker/MP3:or

Härliga fantasiresor skapar bra en bra nattlig sömn och högre självkänsla hos ditt barn. Det är både historier som kan användas under dagen, och godnattsagor.

Glad Barn Paketerbjudande

"Glada barn rabatterbjudande" är två dubbel-CD-skivor/MP3/app* + två böcker/MP3:or. Böckerna följer med som e-böcker om du köper MP3:or, och som tryckt bok om du köper CD-skivor.
 
Med böckerna får du möjlighet att själv läsa för ditt barn, annars kan du låta CD-skivorna/nedladdningarna med Jenny Jensens lugna röst och den specialkomponerade bakgrundsmusiken ta med ditt barn på en härlig "resa". Böckerna är utan illustrationer, då det är meningen att barnet självt ska använda sin fantasi. Böckerna är inte anpassade till att barnet läser självt.

Böckerna innehåller samma två historier, men i två olika versioner. Eftersom historierna kommer i två olika versioner har du möjlighet för att läsa för ditt barn både dagtid och vid läggdags. Böckerna är på 60 - 70 sidor.
 
4 av 5 köper "Glada barn", därför att de har rekommenderats av terapeuter, lärare, psykologer, sjuksköterskor, läkare, grannar, vänner och andra föräldrar. Det finns en god anledning: Barnen älskar dem. Köp rabattpaketet och var bland de nästa som talar vitt och brett för andra om vad dessa skivor har gjort för dig och ditt barn.
 

Erfarenhet som fungerar

" Glada Barn Paketerbjudande " är berättad på svenska av Annie Martin men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.


Så används “berättelser som fungerar”

CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.
 
Kära Carsten Sommerskov
Vi köpte paketet: Glad till skolan, du kan och du är något speciellt.
De är fantastiska, vår son Victor 8 år har haft stora svårigheter att koncentrera sig i skolan, han vill hellre leka ..
Det har förbättrats avsevärt, nu har han det mycket lättare att följa med och har också blivit mer koncentrerad.
Han har blivit mer tålmodig och tycker inte att allt är dumt och tråkigt. Han har också börjat läsa godnattsagor för sin yngre bror.
Det har varit bra för oss alla, eftersom det finns färre hårda känslor när det gäller läxor och mer blir gjort.
Jag skulle definitivt rekommendera den till alla jag känner. Tack.
Hälsningar Maja Palm
 
Du är något särskilt
Ha en bra dag historia:
Drottningarnas råd 21:15

Godnatthistoria:
Havskungen 21:55
Du kan
Ha en bra dag historia:
Djungeln 23:34

Godnatthistoria:
Diamanten 23:44
       
 
*Du behöver inte ladda ned. -Du loggar in och lägger upp en ikon på telefon, läsplatta, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick allt som allt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden ifrån appar, är att du behöver internetuppkoppling för att använda ikonen. Om du behöver använda dina produkter utan internetuppkoppling, är du tvungen att ladda ned dem.