Glada Barn Paketerbjudande.  Covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Fler bilder

  • Glada Barn Paketerbjudande.  Covers

Glada Barn Paketerbjudande. 2 CD-skivor + 2 böcker/MP3:or (3-7 år)

Availability: In stock

568,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 428,00 kr

Price as configured: 348,00 kr

* Required Fields

Price as configured: 348,00 kr

"Glada barn rabatterbjudande" är två CD-skivor + två böcker/MP3:or.

"Du är tillräcklig" skapar mer självkänsla och stärker självförtroendet för barn från ca. 3 till ca. 7 år. Rekommenderas av barnpsykolog som mindfullness för barn. Du får båda de ovanstående "Du är tillräcklig" och "Du är något speciellt". Det finns både historier att lyssna på om dagen och godnattsagor.
"Glada barn rabatterbjudande" är två dubbel CD/MP3/app* + två böcker/MP3:or. Böckerna följer med som e-böcker om du köper MP3:or, och som tryckt bok om du köper CD-skivor.
 
Med böckerna får du möjlighet att själv läsa för ditt barn, annars kan du låta CD-skivorna/nedladdningarna med Annie Martins lugna röst och den specialkomponerade bakgrundsmusiken ta med ditt barn på en härlig "resa". Böckerna är utan illustrationer, då det är meningen att barnet självt ska använda sin fantasi. Böckerna är inte anpassade till att barnet läser självt.

Böckerna innehåller samma två historier, men i två olika versioner. Eftersom historierna kommer i två olika versioner har du möjlighet för att läsa för ditt barn både dagtid och vid läggdags. Böckerna är på 45 - 50 sidor.
 
4 av 5 köper "Glada barn", därför att de har rekommenderats av terapeuter, lärare, psykologer, sjuksköterskor, läkare, grannar, vänner och andra föräldrar. Det finns en god anledning: Barnen älskar dem. Köp rabattpaketet och var bland de nästa som talar vitt och brett för andra om vad dessa skivor har gjort för dig och ditt barn.
 
Köp rabattpaketet "Du är tillräcklig" och skäm bort ditt barn: Tänk positivt, skapa lycka, välbefinnande, självkänsla, självförtroende och positivt tänkande för ditt barn med mental träning. Du får de ovanstående "Du är tillräcklig" och "Du är något speciellt".

Barn upplever dessa mentaltränings CD-skivor som berättelser. Och de älskar att höra berättelser om och om igen, och därmed inmatas meddelanden som: "Du är bra nog", "du duger som du är", "Du är helt rätt", "Du är något speciellt", "Du är älskad", "Du är önskad" och så vidare. Mental träning för barn från 3 år upp till 7 år. De kan med fördel användas som godnattsagor, men kan naturligtvis även höras på dagen.
Gör något bra för ditt barn, köp rabattpaketet "Du är tillräcklig".
 

Erfarenhet som fungerar

"Glada barn rabatterbjudande" är berättad på svenska av Annie Martin men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.


Så används “berättelser som fungerar”

Dubbel CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.

 
 
 
Du är tillräcklig Ha en bra dag historia:
Planeten 15:31

Godnatthistoria:
Småfolket 15:00
Du är något väldigt speliellt Ha en bra dag historia:
Nusslingarna 17:04
Godnatthistoria:
Djurungar 13:36
     
 
*Du behöver inte ladda ned. -Du loggar in och lägger upp en ikon på telefon, läsplatta, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick allt som allt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden ifrån appar, är att du behöver internetuppkoppling för att använda ikonen. Om du behöver använda dina produkter utan internetuppkoppling, är du tvungen att ladda ned dem.