Träning i självkänsla

Historier som skapar glädje, lugn och självkänsla hos ditt barn.

CD/downloads för barn 3-12 år

Historier som fungerar - Träning i självkänsla

Barn älskar att höra historier om och om igen. Dessa historier använder sig av det, samt barnens förmåga att bli uppslukade av historier.

I historierna är barnet själv huvudpersonen, och det får konstant beröm och komplimanger av de andra varelserna i berättelsen. Historierna kommer i både en dag- och en nattversion.

Dessa sagor är att rekommendera till barn som har behov av lugn och ro, och är särskilt bra för barn som har svårt att somna, på grund av den inledande avslappningsövningen.

Flicka koppla av - Träning i självkänsla 

Dessa historier berättas för ditt barn medan barnet slappnar av. Detta gör att ditt barn är mer mottagligt. Nyckelordet är upprepning. 

Du har programmerat din hjärna ända sedan du föddes. Du lärde dig att gå, cykla, tala främmande språk o.s.v. genom repetition, repetition, repetition. Kan det vara så att vi också lär oss självkänsla på samma sätt?

Vad hade du själv sagt om det sista du fick höra innan du somnade var saker som “Du är så duktig”, “Du är så snäll”, “Du är fantastisk”, “Du är en fin person”, “Du är helt unik”, “Det är så många som tycker om dig”...?

Det är precis det ditt barn får höra till ex. när godnatthistorierna talar ditt barn till sömns. Därför älskar barn de här historierna, där bieffekten är en stärkt självkänsla hos ditt barn.

Historierna ersätter inte det föräldrar och anhöriga själva kan ge, men det är ett förstärkande komplement. Att uppfyllas av något positivt kan väl inte ditt barn få för mycket av?

Alla sagorna är uppbyggda på samma sätt. De börjar med att barnet ska sätta sig eller lägga sig ner och blunda. Barnet blir sedan guidat till att fokusera på sin kropp och få en skön och avslappnad känsla i kroppen.

Sen börjar en härlig fantasiupplevelse. Barnet är huvudpersonen i historien och möter på sin väg goda medhjälpare som hjälper dem att klara utmaningarna. 

Alla historierna innehåller härliga symboler för barnet och fokuserar på barnet som speciellt utvalt, särskilt, bra och fint. Det vill säga att historierna värdesätter barnet för att bara vara den barnet är.

beställ här

Du är helt perfekt

Baserat på mer än 25 års erfarenhet av att stärka barns självkänsla och självförtroende har Carsten Sommerskov skapat historier, som möter barnen på ett engagerade och fängslande sätt. 

Alla historier har svenskt tal.

per side
Nyhet: Du behöver inte ladda ner. Logga in på "Min sida" och spela upp dina köp precis som på en app.
 1. Glada barn rabatterbjudande covers

  Glada barn rabatterbjudande. 4 dubbel CD-skivor + 4 böcker/MP3:or (3-7 år) och (8-12 år)

  1 108,00 kr

  Download:

  598,00 kr

  CD: 698,00 kr
  "Glada barn rabatterbjudande" är fyra dubbel CD-skivor + fyra böcker/MP3:or.
  Självsäkerhet, självkänsla, glädje, harmoni och balans till ditt barn. Låt dina barn njuta av en stark självkänsla resten av livet.

per side