En bra affär

Nya unika CD-skivor, mp3 och bok
för barn 3-7 och 8-12 år

Stärk mod, självkänsla, självförtroende,
glädje och tillfredsställelse

Somna glad med Historier som fungerar

och somna glad med
Historier som fungerar.

Två gånger fyra historier som fungerar. ”Historier som fungerar” är en beteckning för "historier", vilket är mer än bara historier. Dessa historier bygger upp barnens självkänsla och självförtroende, precis på samma sätt som barn lär sig andra färdigheter. Alltså: upprepning, repetition, repetition. 


Baserat på mer än 35 års erfarenhet av att stärka barns självkänsla och självförtroende har Carsten Sommerskov skapat historier som möter barnen där de är engagerade och som fängslar barnen. Det speciella med historierna är:

- Ditt barn involveras och är själv huvudpersonen i historien.

- De får uppgifter, anpassade till åldersnivån, som de ska lösa.

- Genom historierna får ditt barn upprepade positiva bekräftelser och får beröm.

- Historierna är skapade med ändamålet att bygga upp barns självkänsla och självförtroende. (Utöver det har de visat sig att ha många andra positiva effekter)

- Det är historier som både kan användas dagtid och som godnatthistorier.

Godnatthistorierna är särskilt bra för barn som har svårt att somna på grund av den inledande avslappningsövningen. Den gör att barnet blir närvarande, och i slutet av historierna guidas de in i drömlandet.

Boken innehåller samma historier, så att du kan läsa för ditt barn. (de är inte gjorda för att barnet ska läsa själv) 


8 - 12 år
"Du är fantastisk" (Nyhet)

Du är fantastisk

Trollkarlen på planeten Saturnus

Alla fyra historier i "Du är fantastisk" utspelar sig i en Harry Potter-liknande trolluniversum på planeten Saturnus, där den goda trollkarlen Vishnu har sänt bud efter ditt barn för att lösa olika problem. Dina barn ska i varje historia ta sig förbi tre hinder som ska lösas på ett nytt sätt varje gång ditt barn lyssnar på historien. Även de större barnen älska att höra dessa historier om och om igen. 

De fyra historierna är skapade för att stärka barns självkänsla, men utöver det också lära ditt barn att handskas med mobbing i historien om draken.

Ditt barn lär sig att stärka sitt mod och förmåga att skapa glädje i historien om Vishnus dotter.

I historien om Kristallkulan lär sig ditt barn att bearbeta svartsjuka.

De är skapade till att höras/läsas i den ordning de är skrivna, eftersom de hänger samman. Alla berättelser finns i två nästan identiska versioner. En version som ska användas under dagen och en vid läggdags, där barnet i slutet av berättelsen guidas till sömns.

”Jag faller helt till ro och känner mig väldigt avslappnad. Jag lyssnar på historierna varje kväll när jag ska somna och faller snabbt in i drömmarnas land. Det är som om jag är med i berättelserna” Kristian Nielsen 10 år (testperson före utgivningen av historierna)

PS Carsten Sommerskov: ”Detta är det absolut bästa produkten som jag har skapat för denna åldersgrupp”

beställ här


3 - 7 år

"Du är det bästa" (Nyhet)
Låt ditt barn få möta nusslingarna?

Nyhet, nyhet, nyhet. "Haren som ville sova" har blivit bestseller världen över. Men den kan bara en sak - få barn att somna. Dessa "historier som hjälper" kan mer än det. Dom får inte bara ditt barn att somna, dom får ditt barn att somna med ett leende på läpparna. De stärker också ditt barns självkänsla och självförtroende.
 
Du är det bästa!
 
Nusslingarna är små gröna varelser med vingar på ryggen. Dom är lika stora som en kattunge och över deras huvuden svävar ett hjärta, som dom skickar iväg till dom de tycker om. Gissa själv om det är väldigt många av nuslingerna som skickar sitt hjärta till ditt barn?

Låt ditt barn få möta sin nya vän: nusslingan Halodikum Tralullulahej. Tillsammans åker de på äventyr i nuslingen trädet.

Det finns sedan tidigare en historie om nuslingene och det är den mest populära historien som Carsten Sommerskov tills nu har gjort för denna åldersgrupp. Nu kan ditt barn åka på fyra nya resor till nuslingetreet, där nuslingarna bor. Det finns glädje, humor och "allvar" i berättelserna om Nusslinggården, Branden Nuslingkocken ...

OBS! Boken är utan illustrationer, då avsikten är att ditt barn ska använda sin egen fantasi.

beställ här

 
Nuslingarna är gulliga
 

Låt ditt barn få de bästa förutsättningarna för en bra barndom
med hög självkänsla och självförtroende. 


Supererbjudande! 1 tryckt bok på 120 sidor ("Du är fantastisk") 88 sidor (Du är det bästa)
plus 4 CD-skivor, eller en e-bok i pdf-format och tillhörande downloads

 
Mp3 nedladdningarna och e-bok är tillgängliga omedelbart. Tryckt bok och cd-skivorna skickas per post på vardagar.

 

per side
Nyhet: Du behöver inte ladda ner. Logga in på "Min sida" och spela upp dina köp precis som på en app.
 1. Glada barn rabatterbjudande covers

  Glada barn rabatterbjudande. 4 dubbel CD-skivor + 4 böcker/MP3:or (3-7 år) och (8-12 år)

  1 108,00 kr

  Download:

  598,00 kr

  CD: 698,00 kr
  "Glada barn rabatterbjudande" är fyra dubbel CD-skivor + fyra böcker/MP3:or.
  Självsäkerhet, självkänsla, glädje, harmoni och balans till ditt barn. Låt dina barn njuta av en stark självkänsla resten av livet.

per side