Barn som inte kan sova

Hade ditt barn svårt att somna igår kväll också?
Sliter det på dig och ditt barn?!

Här hittar du cd-skivor/nedladdningar som löser barns sömnproblem.

"Mamma, jag kan inte sova."

Barn som inte kan sova kommer på många anledningar att dra ut på tiden. "Mamma jag är törstig.", "Pappa, jag kan inte sova.", "Pappa, jag är rädd.", "Mamma jag fryser.", "Mamma, jag måste kissa.", "Mamma det kliar på min näsa.", "Pappa, mina nallar kan inte heller sova."
 
Mitt barn kan inte att sova. Effektiva CD-skivor för barn som inte sover.
 
 
Jag tror de flesta föräldrar känner igen sig i det här. 
Skulle du precis sätta dig ner i soffan och koppla av? Varva ner och få lite egentid framför TV:n eller en bra bok? Barn är fantastiska men ibland behöver man få en lite paus.
 
"Mitt barn är hängig på morgonen eftersom det inte kan sova på kvällen." Barn som inte sover på nätterna klarar sig dåligt med bristen på sömn nästa dag.

Dags att prova något nytt?

När ditt/dina barn har hört dessa historier i ett par dagar är problemet löst. Barnen ber om att få gå och lägga sig! Då vill jag lyssna på sagan - får jag höra två?

Harmoniska berättelser som hjälper barn att finna lugn och ger barnen en fin dos positiva bekräftelser som de kan ta med sig i drömmarnas land. Vill du skapa en annorlunda och bättre sömnrutin som fungerar?

Resultatet är fantastiskt

 
Mitt barn vill inte att lägga sig att sova! Så löses det med en CD. Och så sover ditt barn tryggt och säkert.
 

Ja, vi älskar våra barn över allt annat. Det är viktigt i deras utveckling att de får en god sömn under natten. Men också för att vi som föräldrar ska få lite tid till vuxenlivet så att vi har fullt med energi till barnet. Håller du inte med? Föräldrar trivs bättre när de också får vila och ha lite tid för sig själva, utan barn. 

 
Det kom ett brev... 
 
4 augusti.
Hejsan
Jag har en son på 4 ½ år som har stora problem att somna. Det är synd om honom eftersom han inte tycker om att gå och lägga sig och själv håller jag på att bli vansinnig över detta, eftersom det ibland tar två timmar innan han somnar ... I min frustration och letande efter hjälp stötte jag på er i en sökning på sömnproblem och undrar om det är några av era produkter som ni kan rekommendera när det gäller sömn?

Jag har ett stort behov av att hitta några metoder som kan hjälpa oss i rätt riktning eftersom jag inte har en aning om vad jag kan göra för att få honom att hitta lugnet i att gå och lägga sig. Det är säkert något jag gör, eftersom han lugnt och fint går till sängs när han är hos sin pappa. I korta drag följer jag samma ritualer som pappan. Nattkläder på, borsta tänderna, läsa saga i soffan, en sång när han ligger i sängen ... När jag sen har sagt godnatt och lämnat rummet kommer han antingen upp eller ligger och pratar och frågar om allt möjligt. Han kan inte varva ner utan hämtar saker och rotar omkring. Det kan ta upp till två timmar innan han ger med sig.

Det skulle vara skönt om någon av era produkter kan hjälpa mig att ta oss ur det här.

Tack på förhand.
Med vänlig hälsning Annette

... och så kom ett nytt brev
 
11 augusti.
Hej Carsten
Återigen tack för en snabb leverans. Dina berättelser har hittills varit en stor lycka. Sønnike har tagit dom till sig på ett bra sätt och det har fungerat! Han är lugn när han ska sova, somnar snabbt och är väldigt glad/pigg på morgonen. Så ett stort tack!
Många glada hälsningar från Annette
 

Alla historier har svenskt tal.

 

per side
Nyhet: Du behöver inte ladda ner. Logga in på "Min sida" och spela upp dina köp precis som på en app.
 1. Glada barn rabatterbjudande covers

  Glada barn rabatterbjudande. 4 dubbel CD-skivor + 4 böcker/MP3:or (3-7 år) och (8-12 år)

  1 108,00 kr

  Download:

  598,00 kr

  CD: 698,00 kr
  "Glada barn rabatterbjudande" är fyra dubbel CD-skivor + fyra böcker/MP3:or.
  Självsäkerhet, självkänsla, glädje, harmoni och balans till ditt barn. Låt dina barn njuta av en stark självkänsla resten av livet.

per side