Du är fin. 4 CD-skivor + bok/MP3:or (3 - 7 år)

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Fler bilder

Du är fin. 4 CD-skivor + bok/MP3:or (3 - 7 år)

Availability: In stock

698,00 kr

Download:

368,00 kr

CD: 468,00 kr

Price as configured: 368,00 kr

* Required Fields

Price as configured: 368,00 kr

Super introduktionserbjudande!

Fyra CD-skivor/MP3 inklusive en bok. Stärk självkänslan och självförtroendet. I nusslingträdet är ditt barn huvudpersonen i dessa fyra nya historier.
NYHET!

Du är fin.

Självkänsla, självförtroende og sovhjälp till ditt barn

 

Extra Effekter:

 Mottvärkar jag-centrering

Mottvärkar ångest vid läggdags

Accept av egna och andras fel

 

Super nyskapelse

"Du är fin" är fyra CD'er/downloads/apps* och en bok/e-bok*. Det finns redan flera historier om nusslingarna, och det är de mest populära berättelserna till den här åldersgruppen. Därför är det en stor glädje att kunna erbjuda denna nya serie med historier som handlar om nusslingarna. Ditt barn är huvudpersonen i historierna och får hela tiden beröm av de andra varelserna i historien. Som något nytt är det illustrationer till varje berättelse och samtidigt har det lyckats att inlägga extra effekt i berättelserna. I tillgift till ökad självkänsla, självförtroende och sovhjälp hjälper historierna också som motvikt till den jag-centrering som kan vara central i 3-års åldern, minskar ångest vid läggdags och accept av egna och andras fel.
Två gånger fyra historier som fungerar. ”Historier som fungerar” är en benämning för historier som är mer än bara historier. De här historierna bygger upp barns självkänsla och självförtroende på samma sätt som barn lär sig andra färdigheter. Altså: Upprepning, upprepning, upprepning.
På engelsklektionerna övar sig barnen genom att upprepa "I am, you are, he, she, it is". Dessa historier gör samma sak, men med känslor som "Jag är bra nog", "Jag är önskad", "Jag är speciell" osv. 
 
 SE16

 Erfarenhet som fungerar

 
"Du är det bästa" är berättad på svenska av Mads Krogsgaard Quist men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa fyra berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Och det bästa är att efter bara ett par dagar ser ditt barn fram emot läggdags. 
 
 

Så används ”historier som fungerar”

De fyra CD-skivorna/MP3:orna i detta paket innehåller totalt fyra historier som kommer i två olika versioner. Den ena versionen är anpassad till att höras om dagen. Använd dem på eftermiddagen när barnet kommer trött hem från skolan, eller få en bra start på helgen genom att låta barnet höra historien i sängen när det vaknar.
I den andra versionen har historierna blivit fyra godnatthistorier, där musik och mjukt tal till slut leder ditt barn in i drömlandet. Upplev ditt barns glädje över att gå och lägga sig på kvällen.
 
 

Innehåll

Historierna utspelar sig i nusslingträdet, där ditt barn hjälper nusslingarna med att lösa några enkla problem. Ditt barn är huvudpersonen i alla historierna och får beröm av de andra varelserna som en del av historien.
Innehåll: 1 tryckt bok på 122 sidor plus 4 CD-skivor, eller en e-bok i pdf-format och tillhörande downloads:
 
1. Hallådikum Dadudadej (daghistoria) 19:48
2. Tralulalej är rädd (daghistoria) 16:56
3. Guldhjärtat (daghistoria) 19:39
4. Nusslingbussen (daghistoria) 16:37
5. Hallådikum Dadudadej (godnatthistoria) 25:09
6. Tralulalej är rädd (godnatthistoria) 22:06
7. Guldhjärtat (godnatthistoria) 24:57
8. Nusslingbussen (godnatthistoria) 21:51
Boken innehåller samma historier, så att du själv kan läsa dem högt för ditt barn.
 
 
P.S. Carsten Sommerskov: "Det är klart den bästa produkten till denna åldersgruppen hittills".