Vad ska jag välja 8 till 12 år

Vad fungerar bäst?

Alla CD och downloads är lika bra på att stärka självkänslan och få barnen att slappna av, men de två dubbel-CD skivorna är bäst om ditt barn har svårt att somna på kvällen. Läs om dubbel-CD och downloads genom att klicka på bilderna:
 
 
Dubbel CD för barn
CD omslag med två barn i hö
 
Det fungerar bäst om ditt barn själv får välja "historien", men de flesta barn gillar lite variation och att ha något att välja mellan. Det gör också att det är större sannolikhet för att hitta just det som fungerar bäst till ditt barn. Därför rekommenderas följande två paket:
 
 
 

Problem i skolan

"Glad i skolan" ska kombineras med minst en av de andra CD-skivorna, eftersom den inte stärker självkänslan, utan stärker ditt barns relation till lärare, klasskompisar, skolämnena och koncentrationsförmågan. 

Mitt barn är 12 år, vad ska jag välja?

Om ditt barn är 12 år kan det vara bra att överväga om du inte ska välja 12- till 16 års produkterna. Du avgör det genom att överväga om ditt barn tycker om att höra historier.

Dubbel-CD skivorna är lite bättre än de andra till 12-åringar. Om ditt barn inte lyssnar på historier längre ska du välja "Glädje-energi-självkänsla".

CD eller downloads?

Downloads kan vara en fördel, och de är också billigare. De blir inte repiga, och om du har en backup har du också säkrat dig att de inte försvinner om olyckan skulle vara framme. Du kan bränna en kopia på en CD-skiva om ditt barn inte har en mp3-spelare tillgänglig.

Alla historier har svenskt tal.

There are no products matching the selection.