Föräldrar rekommenderar.

Mottagna e-mails från tidigare kunder

Barn med större självkänsla

Markus 7 år har vuxit minst 1 år i mognad efter att ha lyssnat till "Du kan'" i några veckor. Vi tyckte egentligen inte att han hade några problem, men han uppskattar att somna till den för, som han säger "Alltså pappa, man sover så skönt avslappnat till den".

Simone som är 4 år har inte lika klart gett uttryck för sin inställning till "Du är tillräcklig", men vi vuxna märker att det blir färre "hyss" efter att hon har lyssnat på den en stund. Hon är förstås mest motiverad till att lyssna på den när hon själv är medveten om att hon är trött.

Våra erfarenheter har kring båda cd-skivorna varit väldigt bra, man ska bara komma ihåg att barnen själva måste vilja höra dom, då tror vi att effekten blir störst.

Med vänlig hälsning och tack för många fina upplevelser till våra barn.

Karl och Annette

Mental träning för barn.


Hej,

Jag är helt mållös!!!

Jag har köpt Carsten Sommerskovs: "Du kan"........
Valdemar, snart 9 år är orsaken till att jag köpte den. Han blev retad och hade svårt att hantera situationen i skolan.

Han och hans syster på 8 år fick höra den första historien precis innan de skulle sova (utan att de visste vad det var).
Jag ska vara ärlig och säga att jag inte hade hunnit höra den innan.

Vid en tidpunkt, när dom hade hört historien i ca 20 min gick jag in till dem. Jag trodde att de sov. De låg båda två under sina täcken och hade ögonen stängda. Men så såg jag Valdemars mun. Han hade det största och det härligaste leendet på sina läppar. Jag stannade förstås och lyssnade färdigt på historien.

När den var slut sa Valdemar till mig: "Mamma, jag har det så bra. Jag vill höra den varje dag. Jag tror att den kan hjälpa mig att få det bättre i skolan. Jag tror att jag i morgon ska fråga några av barnen som jag aldrig leker med om dom har lust att leka med mig."
Jag är verkligen mållös. Och jag är bara så glad!

Hoppas att ni skickar mina allra käraste hälsningar till Carsten Sommerskov.

Vänliga hälsningar

Lea Pazdecki

Mental träning för barn.


Hejsan

För ett tag sedan köpte jag " Du är tillräckligt bra" till min son på 7 år.
Han lyssnar på den varenda kväll när han ska sova. Det är helt fantastiskt vilken förändring som har skett.

Han har fått bättre självkänsla och självförtroende. Han har blivit väldigt bra på att säga ifrån. Förr i tiden blev han ledsen.
Nu säger han ifrån om han känner att det är det riktiga. Han vilar mer i sig själv.

Skolstarten har inte varit någon positiv upplevelse. Det har varit många byten av lärare och det har han blivit väldigt frustrerad över. Han har utsatts för en del mobbning. Så sent som igår sa han åt mamman till en pojke som har mobbat honom väldigt mycket, att nu måste det ta slut. Han ville inte finna sig i det längre.

Det var riktigt bra, det måste absolut vara det självförtroende som han har fått av att lyssna till historierna som har gett honom modet att vända sig till mobbarens mamma.


Tusen tack för en riktigt bra produkt.

Med vänlig hälsning

Charlotte Mortensen

Mental träning för barn.


Vi köpte för en månad sen cd-skivan "du är tillräcklig" från förlaget Vækst, där det är två bra historier på. Vår äldsta dotter på 4 1/2 år älskar att höra på den underbara historien.

Det är viktigt för mig att mina barn får bättre självkänsla och självförtroende än jag hade, och jag är övertygad om att historierna på skivan kan ge dem en knuff i rätt riktning.

Med vänlig hälsning
 
Lars Hansson

Mental träning för barn. 


Våra barn är små krutpaket som hade svårt att komma till ro på kvällen när dom skulle sova. Dom hade svårt att koncentrera sig eftersom dom ville se och höra allt.

Jag såg Carsten Sommerskovs cd-skivor i en nätbutik, hade aldrig hört talas om dem, men köpte dem på en gång, kände intuitivt att detta var rätt sak för våra barn.

De lyssnar på skivorna varje kväll när de ska somna och de somnar fort och sover lugnt under hela natten. De kommer inte springande ner till oss, utan sover gott och har en lugnare och mer avslappnad inställning till livet.

Min son sa efter att ha hört skivan för första gången; "den är bara gjord för barn och han pratar till mig." Jag tvivlar inte en sekund över att våra barn tror mer på sig själva och är mer sig själva än de var förr. Cd-skivorna har en stor betydelse i våra barns liv och vi är mycket tacksamma för dom.
 
Sidsel Ambrosius
 

Alla historier har svenskt tal.

 

There are no products matching the selection.