Vad ska jag välja 3 till 7 år

Vad fungerar bäst?

Alla CD och downloads är lika bra på att stärka självkänslan och få barnen att slappna av, men de två dubbel-CD skivorna är bäst om ditt barn har svårt att somna på kvällen. Läs om dubbel-CD och downloads genom att klicka på bilderna:
 
Självkänsla till barn
Barns självkänsla
 
Det fungerar bäst om ditt barn själv får välja "historien", men de flesta barn gillar lite variation och att ha något att välja mellan. Det gör också att det är större sannolikhet för att hitta just det som fungerar bäst till ditt barn. Därför rekommenderas följande två paket:

 

 
Ladda ner självkänsla till ditt barn
Stärk självkänslan
 

Mitt barn är 7 år, vad ska jag välja?

Om ditt barn är 7 år ska du överväga om du kanske ska välja 8-12 års produkterna. Du avgör det genom att överväga om ditt barn älskar att höra samma historia om och om igen, eller om ditt barn hellre vill ha utmaningen av att själv använda sin fantasi och föreställa sig olika saker varje gång barnet hör en historia. Det händer att barn som är 6 år gamla kan lyssna på historierna för barn mellan 8-12 år, men det är sällan en bra idé. 
 

CD eller downloads?

Downloads kan vara en fördel, och de är också billigare. De blir inte repiga, och om du har en backup har du också säkrat dig att de inte försvinner om olyckan skulle vara framme. Du kan bränna en kopia på en CD-skiva om ditt barn inte har en mp3-spelare tillgänglig.
.

Alla historier har svenskt tal.

per side
Nyhet: Du behöver inte ladda ner. Logga in på "Min sida" och spela upp dina köp precis som på en app.
 1. Glada barn rabatterbjudande covers

  Glada barn rabatterbjudande. 4 dubbel CD-skivor + 4 böcker/MP3:or (3-7 år) och (8-12 år)

  1 108,00 kr

  Download:

  598,00 kr

  CD: 698,00 kr
  "Glada barn rabatterbjudande" är fyra dubbel CD-skivor + fyra böcker/MP3:or.
  Självsäkerhet, självkänsla, glädje, harmoni och balans till ditt barn. Låt dina barn njuta av en stark självkänsla resten av livet.

per side